Home
Introductie
Massage
MLD
Workshops
Tarieven
Adres
Contact
Mens en dier
De minibieb
Links
Introductie

Welkom op de website van Patrizia Galli! Op deze site vindt u informatie over mijn praktijk voor massagetherapieŽn en Manuele Lymfedrainage in Soest.

Ik ben geboren in ItaliŽ en woon sinds 1986 in Nederland.

De praktijk bestaat sinds 1993. In de zomer van 1993 heb ik mijn diploma sportmassage behaald. Daarmee heb ik een grondige kennis van anatomie, fysiologie en massagetechniek verkregen. Kort daarna heb ik examen aromatherapie bij "The International College of Natural Health Sciences" in Londen gedaan.

In 1995 en 1996 heb ik me intensief bezig gehouden met het uitbreiden van mijn therapieŽn. Naast een studie in Oud-Indiase voetmassage heb ik twee diploma's Manuele Lymfedrainage bij het Berber Hoogkamer Instituut behaald.

Uitgaande van mijn opleidingen en mijn ervaring heb ik een eigen massagevorm ontwikkeld die heel ontspannend en harmonieus aanvoelt en de pijngrens nooit overschrijdt.

Massage is voor mij niet alleen een therapie maar ook een wisselwerking van energie en een bijzondere vorm van communicatie. Ik zorg ervoor dat mijn cliŽnten zich op hun gemak voelen door rustige gesprekken en een prettige omgeving. Mijn praktijk is een warme, besloten en aangename ruimte waar men niet gestoord wordt door telefoon of bezoek. Tijdens de massage wordt niet gepraat om lichaam en geest tot volledige ontspanning te laten komen. Na de massage is er ook ruimte voor een moment van rust en eventueel een afsluitend gesprek.